Wie ik ben

Mark Teeuwissen - Makelaar in Woongeluk

Inzichten als makelaar

Als makelaar in ‘t Gooi, voor veel mensen toch de plek waar het vooral om de ‘buitenkant’ gaat, heb ik woningeigenaren echt veel geld zien uitgeven aan de mooiste huizen om zich daar dan toch doodongelukkig te voelen.

Ik heb mensen met veel enthousiasme zien verhuizen, om na een paar jaar weer met hangende pootjes, teleurgesteld terug te zien keren op hun ‘oude nest’ omdat ze niet konden aarden in die andere regio, stad of plaats. Ik heb veelvuldig gezien en gehoord welke grote impact iemands woonplek, zijn of haar huis en de directe omgeving waar het ligt, heeft op hun welbevinden en uiteindelijk ook hun levenstevredenheid. Allemaal in de vorm van persoonlijke woonsituaties die er uiteindelijk voor zorgen dat iemand zich gelukkig of juist ongelukkig voelt op zijn eigen woonplek.

Ik heb de afgelopen jaren hebben de volgende plekken, omgevingen en bronnen, naast talrijke boeken en studies, mij geholpen om mijn woongeluk-gedachtegoed te vormen:

Mark Teeuwissen Makelaardij
In mijn eigen makelaars kantoor mag ik vaak de spil zijn in het verbinden van iemand woonplek met zijn levensgeluk. Dagelijks word ik dan ook gevoed  met kennis, verhalen en inzichten. Niks theorie, gewoon de feitelijke wekelijkheid!

Gelukkig in Huizen
Met deze kanalen op Youtube en Facebook  laat ik zien hoe je als inwoner van de Gemeente Huizen ‘ verliefd’ kunt worden op je eigen woonomgeving. 

Erasmus Univeriteit: Het Rendement van Geluk
Het Executive Program ‘Het Rendement van Geluk’ is de eerste universitaire leergang die zich richt op geluk in organisaties vanuit een bedrijfseconomisch perspectief.  Daarnaast presenteert ‘Het Rendement van Geluk’ de meest recente internationale academische inzichten, gevoed door de eigen World Database of Happiness.

De Sleutel naar Woongeluk gaat over de kunst om van je huis een echt thuis te maken. Door net even ‘anders te kijken’ naar je eigen woonplek en -omgeving en door keuzes te maken op alle 7 sleutelgebieden van woongeluk.

Contactgegevens:

Mark Teeuwissen Produkties

Haardstedelaan 16 Huizen

info@markteeuwissen.nl

06-50523875

Sociale media: